Deputetëve iu matet temperatura, lulishtja e parlamentit kthehet në kafene

25/06/2020 14:54

Deputetët për të disatën javë hynë në sallën plenare nën masa të forta anti-kovid.

Matje, temperature shoqëruar me dhënie maskash dhe dezinfektantë.

Kjo është procedura standarde e hyrjes në parlament, që pas rikthimit të seancave plenare në Prill.

Por në ambientet e jashtme të parlamentit është një panoramë krejt tjetër.

Të pa shqetësuar nga numri në rritje të prekurve me Covid 19, deputetët e kthyen lulishten e parlamentit në një kafe të madhe kuvendimi duke mos respektuar fare distancimin fizik.

Top Channel