Sylvester Stallone ështyë një prej aktorëve të filmave që pëlqehet nga të gjithë. Emri i plotë i aktorit është Maykl Silvestr Stallone Gardentsio.

Ai ka lindur në 6 korrik të vitit 1946 në New York City. Babai i Stallone ishte një berber, një emigrant nga Italia dhe nëna e tij, vajza e një avokati nga Uashington.

Më poshtë po ju tregojmë disa fakte nga jeta e Stallone që nuk i keni ditur.

FOTO GALERI
1/6
Stallone ka shkruar një novelë

Top Channel