Lista/ 12 fluturimet që do të kryhen nesër nga Rinasi, TIA: Jo të gjithë qytetarët mund të udhëtojnë…

24/06/2020 20:07

Aeroporti ‘Nënë Tereza’ (TIA) me anë të një postimi në Facebook ka publikuar udhëtimet që janë konfirmuar të kryhen ditën e nesërme.

Sipas TIA-s lejohen lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀

Më tej TIA u bën thirrje pasagjerëve që të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀
⠀⠀
Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀

Njoftimi i TIA-s:

?Fluturimet e konfirmuara 25.06.2020⠀⠀
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀
⠀⠀
Air Albania (ZB 2001) Tiranë – Romë dhe kthim
Wizz Air (W6 2882) Tiranë – Vjenë dhe kthim
Wizz Air (W6 3845) Tiranë – Bergamo dhe kthim
Wizz Air (W6 3841) Tiranë – Dortmund dhe kthim
Wizz Air (W9 4466) Tiranë – Londer (Luton) dhe kthim
Wizz Air (W6 3853) Tiranë – Piza dhe kthim
Air Albania ( ZB 2003) Tiranë – Milano dhe kthim
Albawings (2B 273) Tiranë – Perugia dhe kthim
Air Serbia (JU213) Tiranë – Beograd dhe kthim
Air Albania (ZB 2005) Tiranë – Bolonja dhe kthim
Albawings (2B 231) Tiranë – Pisa dhe kthim
Albawings (2B 231) Tiranë – Frankfurt dhe kthim
⠀⠀
Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀
⠀⠀
Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
⠀⠀
Tirana International Airport⠀
⠀⠀

Top Channel