Shoferët e autobusëve protestë edhe në Korçë, organizatorët shoqërohen në polici

23/06/2020 12:31

KORÇË- 150 drejtues mjetesh të transportit në rreth dhe ndërqytetas kanë protestuar në Korçe me qëllim që të lejohen të rinisin punën.

Ndërkohë që zhvillohej tubimi ka ardhur edhe deklarata e ministrisë  që ata do rinisin punën ndërsa janë treguar të gatshëm të respektojnë rregullat dhe protokollin.

Organizatorët janë shoqëruar në polici pasi tubimi ishte i paligjshëm.

Top Channel