Në emisionin “Shqipëria Live” u trajtua historia e 29-vjeçarit Mirush Baholli. Para dy vitesh, Mirushi është goditur në tru dhe që nga ajo kohë ai lëngon në shtrat. Nëna e Mirushit, Bukuria, tregon se të birit më 15 nëntor të 2018, teksa punonte i ka rënë epilepsia.

Më pas ka kaluar në gjendje kome për 21 ditë. Me lot në sy ajo tregon momentin kur mësoi se i biri ishte shtruar në spital.

Top Channel