Një çerdhe në Tiranë është mbyllur pasi një nga edukatoret ka rezultuar me CoVid-19. Sipas burimeve bëhet me dije se është çerdhja numër 16 në Tiranë.

Sipas informacioneve asnjë fëmijë nuk është i prekur dhe i gjithë stafi do të karantinohet për 14 ditë.

Në lidhje me rastit pritet që të dalë në prononcim drejtoresha  e çerdheve dhe kopshteve Zhaneta Beqiri.

Top Channel