Bylykbashi: Identifikimi biometrik do jetë në të gjitha qendrat e Shqipërisë

15/06/2020 20:08

Oerd Bylykbashi përfaqësuesi i Partisë Demokratike pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit Politik për ditën e sotme u shpreh se identifikimi biometrik është çështja kryesore.

Bylykbashi: Identifikimi biometrik është çështja kryesore. Identifikimi biometrik do jetë në të gjitha qendrat e Shqipërisë.

Kushdo që do të guxojë të votojë më shumë se 1 herë do të identifikohet dhe do të ndiqet penalisht.

Do të ketë një reduktim drastik të financimit privat të partive. Kemi ulur vartësinë e financimeve të dyshimta për partitë.

Top Channel