Kufizime energjie në disa zona të Shkodrës, data dhe oraret

10/06/2020 17:21

Operatori i Sistemit të Transmetimit njoftoi sot se në datat 15 dhe 16 qershor, në qytetin e Shkodrës do të kryhen disa punime nga ana e OST në linjat 110 dhe 220kV.

Si pasojë e punimeve OST-ja njofton se do të ketë stakime të energjisë në disa zona të Shkodrës, datë 15 qershor nga ora ‪05:00‬ deri më ‪06:00 dhe datë 16 qershor nga ora ‪04:00‬ deri më 08:00‬.

Njoftimi i plotë:

Njoftim i OST për stakime në disa zona të Shkodrës 15-16 qershor

Në kuadër të punimeve nga ana e OST në linjat 110 dhe 220kV, do të stakohen linjat HEC Vau Dejës – Shkodra 1, Bushat 2 – Hec Ashta 1 dhe Shkodra 2 – Hec Ashta 2, duke lënë pa energji elektrike zonat, në datat dhe oraret:

?15 qershor, ora ‪05:00‬-‪06:00‬
?16 qershor, ora ‪04:00‬-‪08:00‬
Rrethi Shkodër/ Fshatrat: Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajke, Laç i Vaut Dejes, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nenshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Fshatrat: Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatane, Kuç dhe Bardhej✔️

?16 qershor, ora 04:00-08:00
Rrethi Shkodër / Berdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi, hidrovorët Ças e Vilu. Fshatrat: Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri dhe Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke, Fshatrat: Zues, Oblikë, Muriqan, Lagjet Ajasem, fshatrat: Beltoje, Mali Hebe, Bashkia Lagjet: Draçin, Tepe, Iliria, Mark Lula, Baçallek, Shirokë, Zogaj, Livadhe, Lagjia Dracin.
Lagjet: “3 Heronjt”, Fshatrat: Golem, Dobrac, Uzina Telave, F.N.SH.

Fshatrat: Bardhej, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Skenderbeg, Zona Dobraçit fshat, Grudë, Guci, Hot i Ri, Golem, Lagjet ish-kombinati drurit, NSHN, Spitalet, Vasil Shanto, Skenderbeg, Tom Kola, Perlat Rexhepi, Guci, Kinema Milenium, Hotel “Koloseu”, Dergut, Lagjia “Fari Ramadani”, Teatri “Migjeni”, Poliklinika, Hotel Europa, Bashkia, Prefektura, Vojo Kushi, Qemal Stafa, Sarreq, Dobraç, Kiras, Policia, Ndermarrja “Adelchi”, Ujësjellësi i Qytetit, Dracin, Vekshar, Qaf Hardhi, Perash, Bulevardi, Parafabrikatet, Bashkia, “4 Qershori”, Jorgji Karamitri Perash, Zdrale, Ndocaj, Dudas, Manush Alimani, Xhabije, Parrucë, Naim Gjylbegu, Bulevardi Zogu I, pallati i sportit, stadiumi dhe ndërmarrja “Keson” ✔️

Top Channel