Super modelet e flokëve që nuk keni menduar që do i shihni sërish (FOTO)

09/06/2020 13:31

Moda ndryshon me kalimin e kohës, e tendencat ndryshojnë mjaft shpesh. Dhe njerëzit në industrinë e bukurisë përpiqen të vijnë me gjëra të reja gjatë gjithë kohës.

Por në botën tonë, gjithçka kthehet, dhe shumë tendenca dhe stile shpesh kthehen për herë të dytë apo të tretë.

E kjo ndodh edhe me modelin e flokëve. Për më shumë shikoni fotot e publikuara nga “Bright Side”:

FOTO GALERI
2/13

Top Channel