‘Mos e ngri zërin’, Rama debate me analistin: Ti fjalën e vjedhje e ke në majë të gjuhës

08/06/2020 22:13

Kryeministri Edi Rama është përplasur sot në emisionin “Open” në Top Channel. Debati nisi kur Bushati i tha se ai nuk i vjedh shqiptarët si Rama, por këtë gjë Kryeministri nuk e pranoi dhe nisi të revoltohej.

Kreu i qeverisë tha se fjalën vjedhje dhe shpifje, nuk mund t’ia thotë në sy dhe e akuzoi gazetarin se bën rolin e gjykatësit dhe prokurorit.

Bushati: Jo këtu këtu, mos ngri zërin

Rama: Ti do thuash që unë po vjedh shqiptarët

Bushati: Këtu këtu, mbaje zërin qetë?

Rama: Ti po ndihmon njerëzit për të marrë përgjigje.

Bushati: Nuk kemi aq afërsi sa t’i drejtohemi njëri-tjetrit me ti.

Rama: Për turpin tënd dhe profesionin tënd që fjalën vjedhje e ke në majë të gjuhës.

Bushati: Ju nuk keni përgjigje sa njerëz janë pa punë.

Rama: Me ju nuk e meriton.

Bushati: Është çështje edukate dhe jo personale.

Rama: Rëndësi ka që ju u tërhoqët.

Bushati: Rëndësi ka që ju nuk po më jepni përgjigje.

Rama: Shifrat nuk janë thashetheme dhe…

Bushati: As ekonomi kriminale. Mirë që u tërhoqe.

Rama: Në vlerësimin e parë numri i atyre që humbën vendin e punës ishte rreth 70 mijë. Të kam thënë se nuk do të kemi paketë të tretë por mund të ketë. Paketa e tretë nuk është e nevojshme.

Top Channel