Transformimi i pabesueshëm/ Aktorët e famshëm që kanë hequr dorë nga bukuria për një rol në një film (FOTO)

04/06/2020 10:27

Edhe pse bukuria është një pjesë thelbësore për “Hollywood”-in, ka disa aktorë që më shumë vlerësojnë aktrimin sesa pamjen.

Për ta, aktrimi profesional do të thotë që të jesh në gjendje që të përshtatesh me jetën reale, që në disa mënyra do të thotë që të duhet të heqësh dorë nga pamja e bukur dhe perfekte.

“Bright Side” ka përmbledhur disa fotografi ku tregojnë se si disa aktorë të famshëm kanë vendosur që të heqin dorë nga bukuria e tyre dhe të bëhen të “shëmtuar” si pasojë e rolit që kanë në film.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel