Në dukej gjithçka është e mrekullueshme dhe gati e pabesueshme. Imazhe që të japin idenë e një bote tjetër, por në fakt asgjë nuk është reale.

Pas këtyre imazheve fshihet një fotograf i mirë dhe sigurisht shumë kreativitet.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel