Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka dhënë vendimin për gjyqtaren e Kavajës Entela Shedula duke vendosur shkarkimin e saj.

KPK ka konstatuar mungesë burimesh për justifikimin e pasurisë për gjyqtaren Shedula.

Seancat në KPK kanë rinisur sot nën masa strikte të sigurisë dhe higjienës duke ndjekur protokolle të përcaktuara mirë për shkak të pandemisë së COVID-19.

Top Channel