Dështimet e mëdha me veshjen që i kanë turpëruar njerëzit (FOTO)

04/06/2020 10:46

Moda ka ndryshuar! Njerëzit nuk vishen keq në përgjithësi, por janë disa që botën e modës e tregojnë me veshjet e tyre të çuditshme.

Atë që ne nuk kuptojmë është sesi stilistët i dizajnojnë veshje të tilla dhe a ka njerëz që pranojnë t’i veshin?

E pra, siç duket, ka njerëz që shpenzojnë para për të blerë diçka që duket si e stiluar gabim.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel