Të veshurit njësoj fëmijët tuaj tashmë është bërë një trend i përsëritur në mesin e të famshmëve.

Nga rroba banje e deri tek fustanet, gjithnjë e më shumë të famshmit po ndajnë fotografi në rrjetet sociale me të vegjlit e tyre të veshur njëjtë.

Shumë njerëz tani janë duke u bashkuar me këtë prirje si një projekt argëtues familjar, aq shumë, saqë tani markat e njohura kanë filluar të prodhojnë veshjet që përputhen për nënat dhe fëmijët për t’i veshur së bashku.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel