Përgjigjja e tamponëve doli negative/ Njësia e Shëndetit Publik ndalon ndeshjen Bylis-Tirana

03/06/2020 15:50

Njësia e Shëndetit Publik në Mallakastër nuk lejon zhvillimin e ndeshjes Bylis-Tirana pavarësisht se përgjigjja e tamponëve ka dalë negative.

Ndërkohë dy futbollistë të Bylisit, Guindo dhe Bicaj nuk i kanë kryer tamponët.

Sipas njësisë së Shëndetit Publik në Ballsh, ekipi duhet të qëndrojë në karantinë.

Top Channel