Fotot që do ju mahnitin, këto pëllumba nuk e keni ditur që ekzistojnë

03/06/2020 09:47

Pëllumbat që shohim në qytete janë vetëm maja e ajsbergut të zogjve – ka shumë lloje të bukura dhe të pazakonta pëllumbash që shumë prej nesh nuk kanë dëgjuar ndonjëherë për ta.

Për t’ju treguar se çfarë duam të themi, Bored Panda ka mbledhur foto nga pëllumba më të rrallë dhe më në modë që ekzistojnë.
Pëllumbat janë krejt interesantë kur filloni të mësoni më shumë rreth tyre.

Për shembull, disa shkencëtarë argumentojnë se pëllumbi i qytetit të zakonshëm (aka si pëllumbi i shkëmbit) mund të ketë qenë zogu i parë që njerëzit e kanë zbutur.

FOTO GALERI
1/33

Top Channel