FOTO/ Solidarizim emocionues i zyrtarëve policorë me protestuesit e George Floyd në SHBA

02/06/2020 20:21

Fotografitë emocionuese të kësaj fotogalerie nga REL, tregojnë solidaritetin e policisë amerikane me protestuesit pas perplasjeve gjatë demonstratave për drejtësi rreth vdekjes makabre të George Floyd nga disa zyrtarë policorë në Mineapolis më 25 maj.

Megjithse protestat kanë pasur episode të shumta dhune nga të dyja palët, këto imazhe shpresëdhënëse të solidaritetit sjellin shpresë për ndryshimin e shumëpritur për mirë, të shoqërisë dhe politikës në lidhje me racizmin dhe pabarazinë.

Top Channel