Zaida e ‘BB-8’, nëna e 15-vjeçarit të dhunuar: Do të jem luftarake deri…

31/05/2020 21:57

Të ftuar në “E Diell” ishin disa nga banorët e ‘Big Brother Albania’ në vite. Zaida Çobo, banore e ‘Big Brother Albania 8’, është njëkohësisht dhe mamaja e 15-vjeçarit që u dhunua barbarisht nga policia, pranë Parkut të Liqenit në Tiranë. Në studio ajo foli për të birin, jo për temën e dhunimit, por për dëshirat dhe aspiratat e tij për të ardhmen.

Ervin Kurti: Ti ke tre fëmijë, 23, 20 dhe 15. Fëmijët tani janë rritur ti me jetën tënde çfarë po bën.

Zaida Çobo: Unë tani po merrem me të voglin sepse është adoleshent.

Ervin Kurti: O Manush djali i vogël 15-vjeçari do të bëhet futbollist.

Edi Manushi: Na thuaj njëherë mbiemrin

Zaida Çobo: Çobo.

Edi Manushi: Weee çfarë luan, mesfushorë, mbrojtës.

Zaida Çobo: Portier.

Edi Manushi: Na duhet një portier na duhet një pasardhës i Strakoshës për kombëtaren.

Ervin Kurti: Ti vazhdon ende të jesh luftarake siç je etikuar në Big Brother.

Zaida Çobo: Akoma më tepër nga ç’isha.

Ervin Kurti: Po nuk të duan çunat kështu moj.

 

Top Channel