Smajlaj i kthehet stërvitjes/ Del nga izolimi sportisti. Tani stërvitet në Tiranë

30/05/2020 12:49

Për shumë kohë i stërvitur larg kushteve nirmale, larg pistave të tartanit në vetmi, Izmir Smajlaj eshte kthyer tashmë në habitatin e tij natyral.

Mund të themi kështu në një pistë e cila ende nuk është përfunduar, por që gjithësesi i ka kushtet disi më të mira dhe me lehtësimin e masave për të rifilluar stërvitjen për t’u përgatitur për aktivitetet e radhës.

Ndiqni kronikën për më shumë.

Top Channel