Smajlaj i kthehet stërvitjes/ Del nga izolimi sportisti, tani stërvitet në Tiranë

30/05/2020 16:03

Për shumë kohë i stërvitur larg kushteve normale, në vetmi, Izmir Smajlaj është kthyer tashmë në habitatin e tij natyral.

Mund të themi kështu në një pistë, e cila ende nuk është përfunduar, por që gjithsesi i ka kushtet disi më të mira dhe me lehtësimin e masave për të rifilluar stërvitjen për t’u përgatitur për aktivitetet e radhës.

Top Channel