Ilustrim

Mbledhja e radhës së Këshillit Politik e cila ishte parashikuar të mbahej paraditen e nesërme, do të mbahet pasdite.

Top Channel mëson se ajo do të mbahet në orën 17 të pasdites së nesërme, pasi pardite do të zhvillohet seanca parlamentare.

Në mbledhjen e djeshme Këshilli Politik arriti konsesus për kuotat gjinore dhe financimin e partive politike,

Ndërsa në fund të mbledhjes opozita u tregua e vendosur për të kushtin e garantimin të lirisë dhe fshehtësisë së votës.

Top Channel