Në mesin e statujave dhe monumenteve tradicionale, gjenden disa vepra arti ku imagjinata duket se ka kaluar çdo kufi.

Koha për një udhëtim interesant në krijimtarinë botërore…

FOTO GALERI
1/11
Bureaucratic Themis, Danimarkë/ Kjo skulpturë e artistit danez Jens Galschiot përshkruan perëndeshën e drejtësisë si një grua mbipeshë, e cila ulet mbi supet e një burri të hollë, të zhveshur. Të dy figurat përfaqësojnë përkatësisht botën industriale dhe Afrikën.

Top Channel