Duket sikur universi ynë përdor lojën e tij të preferuar të quajtur “rastësi” për të provuar imagjinatën tonë.

Ndonjëherë i takojmë heronjtë e vërtetë të karikaturave në rrugë, os ndonjëherë mendojmë: “Këtë e kam parë diku …”

Shihni këto foto për më shumë dhe do të habiteni.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel