Është e mrekullueshme se si natyra krijon efekte, vende dhe fenomene nga më të çuditshmet.

Cunami, dallgë, vullkan, pemë me forma të çuditshme etj i gjeni në galerinë e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel