“E Diell” kishte përgatitur një drekë Bajrami, për personat e famshëm që kanë agjëruar këtë muaj. Një ndër të ftuarat ishte dhe këngëtarja e njohur Çiljeta Xhilaga.

Në bisedim e sipër, Çiljeta zbuloi se të gjitha shoqet kur kanë probleme në marrëdhënien e tyre sentimentale, përplasen tek ajo për të gjetur zgjidhje.

Sepse Çiljeta thotë se është e aftë për të ndërtuar të gjithë skemën dhe për të gjetur ku qëndron problemi në marrëdhënien e tyre. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Top Channel