Gretjoni bën deklaratën e fortë në studio në lidhje me Edonën!

24/05/2020 18:37

“PërPuthen” në “E Diell” është vendi i të papriturave. Disa javë më parë ajo që mund të quhej takimi mes Edonës dhe Denisit, “u prish” nga Gertjoni i cili zgjodhi të surprizojë Edonën pikërisht në ditën e saj të lindjes.

Mirëpo marrëdhënia mes Edonës dhe Denisit mori fund dhe ky i fundit zgjodhi për t’u larguar nga emisioni.

Ndërkohë nga krahu tjetër, Gertjoni, pretendon që në krisjen mes tyre ka ndikuar ai dhe për këtë arsye  mendon se Edona ka një simpati për të.

jo deklaratë e Gretjonit, u prit me të qeshura në studio.

Top Channel