Rubrika “Trotuar” në “E Diell” zgjedh për të trajtuar tema interesante, të cilat ne përballemi shpesh në përditshmëri. “Opinioni si presion shoqëror”, ishte tema mbi të cilën u diskutua këtë herë. Në një moment të bisedës moderatorja Alesia Bami ndërhyri dhe tha se ajo është e njëjta si para kamrave dhe jashtë saj. Madje shtoi se “virgjëreshën” nuk e bën dot.

“Alesia siç është jashtë është edhe këtu, thjesht Alesia nuk shprehet shumë në program, por virgjëreshën nuk e bëj”, tha Alesia.

Top Channel