Yjet që kanë ‘lënë nam’ me veshjet, fotot që i kanë ‘turpëruar’

23/05/2020 10:57
CANNES, FRANCE - MAY 13: TV presenter of 'Les Anges de la Tele-realite' Jeny Priez spotted on the 'Martinez ' hotel beach on May 13, 2011 in Golfe Juan, France. (Photo by Marc Piasecki/FilmMagic)

Yjet janë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe syrit të paparacëve nuk kanë se si t’u shpëtojnë incidentet e ndryshme.

Ndodh shpesh që ata të kenë problem me veshjet, duke u turpëruar para të gjithëve, shkruan shqip. Më poshtë do ju tregojmë yjet që kanë lënë nam me veshjet, duke zbuluar më shumë se ç’duhet.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel