Nënë e shtatë fëmijëve, Ajlin Alfredaj: M’u prish lavatriçja dhe…

22/05/2020 19:41

E ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ishte nëna e shatë fëmijëve Ajlin Alfredaj. Ajo zbuloi se gjatë periudhës së karantinës, iu ka prishur lavatriçja dhe në pamundësi për të larë rrobat, i ka hedhur ato të gjitha në kosh, në atë të rrobave sigurisht.

“Janë gjithçka të shkatërruara, domethënë që nga lavatriçja, divanet mobiljet. Shyqyr që është brenda garancie. Jo si kam larë me dorë. I hedhim në kosh rrobat. Çfarë të bëjmë s’të dalin të gjitha, unë jam në punë dhe s’ke çfarë të bësh më parë”, tha Ajlin.

Top Channel