FOTO/ Të risjellësh në jetë fotografi nga e kaluara, është një moment “magjik”

22/05/2020 21:20

Janë disa momente në jetë që  vështirë se harrohen lehtësisht. Për të fiksuar çaste të lumtura në jetën tonë, ne shpesh zgjedhin që të fotografojmë dhe t’i ruajmë ato momente në formën e kujtimeve

Mirëpo disa të tjetër, zgjedhin që “të kaluarën, ta kthejnë në të tashmen” dhe këtë e realizojnë me anë të “magjisë” që të ofron fotografia.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

Top Channel