Ylli i “Normal People” duket se ka dalë me një mendje tjetër nga karantina. Jeta si një beqar me shumë mundësi zgjedhjeje nuk i pëlqen më.

Bëhet fjalë për Paul Mescal i cili ka shprehur publikisht dëshirën për të patur një marrëdhënie serioze madje po kërkon dikë me të cilën të martohet.

24-vjeçari dha një intervistë radiofonike ku tha se gjatë kohës që ishte i mbyllur në shtëpi për shkak të pandemisë, ka hequr dorë nga aplikacionet e njohjes me seksin e kundërt dhe është mëse gati të gjejë nuse.

Bukuroshi sykaltër ishte krejtësisht serioz në deklaratën e tij dhe tha se jeta tradicionale me 1 partner, pa rrjete sociale apo aplikacione njohesh nuk bën më për të.

Top Channel