FOTO/ Gjithçka çfarë ka ndodhur në këtë pandemi

20/05/2020 22:44

Padyshim që pandemia e koronavirusit do të përfundojë një ditë. Por ajo që do të mbetet pas, janë mijëra kujtime, vdekje, izolim, por edhe momente të lumtura e të paharrueshme.

Fatmirësisht këto momente,  fiksohen me anë të telefonave dhe mund të shërbejnë si dokumente, për vitet që do të vijnë.

Shumë persona këtë kohë pandemie, kanë bërë gjëra nga më të ndryshme, disa ndihen krenarë kur i shohin, ndërsa të tjerë turpërohen jo pak.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni foto-galerinë e mëposhtme.

Top Channel