15 Maji është caktuar nga OKB-ja si “Dita Ndërkombëtare e Familjes”.

Familja sot përballet me shumë probleme, që nga papunësia, stresi, divorcet e krimi. Kjo ditë shërben pikërisht për të rritur ndërgjegjësimin e njerëzve, për familjen.

“Familja është një dhe e shenjtë”.
“Mua më ngjan me një pemë”.
“Po përpiqemi shumë në këto kohë të vështira ta mbajmë familjen”.
“Unë mezi gjej punë, se fëmijët duhen ushqyer. Janë të mitë, pastaj të Allahut”.
“Respekti reciprok dhe kontributi i të gjithëve në shtëpi janë sekreti i familjes që funksionon”, shprehen qytetarët.

Top Channel