Tayna është nga reperet më të mira e të përfolura në trevat shqiptare.

Karriera e saj u formësua shpejt, menjëherë pas hitit “Columbiana” në 1 qershor të vitit 2018.

Nuk është çudi që bukuroshja kosovare të ketë shumë vetbesim, pasi çdo këngë e saj kthehet në hit. Përmes një story në Instagram, teksa ka vizituar një fermë me dhi në një fshat, Tayna ka dhënë një mesazh për të gjithë.

“Jam mamadhia juaj!” ndërkohë që e ka shoqëruar dhe me përshkrimin në anglisht “I’m the mother****** goat b****”. “GOAT” megjithëse përkthehet literalisht dhi, nënkupton “Greatest of All Time”, pra më e mira e të gjithë kohërave.

Top Channel