Njeriu është shumë i lidhur me natyrën dhe gjithmonë do të mahnitet me atë që ajo ofron.

Ju ftojmë të ndiqni galerinë e mëposhtme ku me anë të fotove tregohen disa momente të veçanta të botës së egër në natyrë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel