Bota po nis bashkëjetesën me Covid- 19!

Vendet kanë filluar të zbusin masat izoluese. Që prej 27 prillit edhe Shqipëria ka hyrë zyrtarisht në fazën e dytë të Pandemisë, ç’ka nënkupton një hapje graduale, të shoqëruar domosdoshmërisht me një ndërgjegjësim social, për të respektuar masat e distancimit social, higjienës personale, vendosjen e maskave, etj.

Por çfarë pritet të ndodhë me popullatën në raport me koronavirusin nga ana mjekësore në fazën e dytë të Covid-19?

Sa i nevojshëm është testimi serologjik?

Çfarë është dhe sa shpresë ka për “pasaportën imunitare”?

Si do të veprojnë operatorët turistikë për shmangien e infektimit në sezonin veror?

Sa të ndërgjegjësuar janë qytetarët për fazën e hapjes graduale?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 17:30!

Top Channel