Fotot/ Nis puna për të miratuar protokollin e stërvitjeve dhe të ndeshjeve

09/05/2020 11:22

Grupi i punës nga Ministria e Shëndetësisë dhe Federatës së Futbollit ka nisur mbledhjen për të miratuar protokollin e stërvitjeve dhe të ndeshjeve.

Miistria e Shëndetësisë më herët ka bërë me dije se nga data 18 Maj do të lejohen me protokolle dhe masa sigurie dhe stërvitjet individuale të sportistëve në ambjente të hapura.

Vijon…

Top Channel