I ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ishte sipërmarrësi Eglent Bici.

Në studio po flitej mbi dietën dhe mënyrat e saj, dhe një nga mënyrat është dhe “fasting” (e përafërt me agjërimin). Këtë të fundit aplikon dhe Bici. Ai të ushqyerin e shikon si një sfidë me trurin. Madje u shpreh se do të jetojë 140 vite.

“Unë shpesh jam në luftë me mendjen time, ta ha apo mos e ha një ushqim. Unë mendoj që do të jetoj 140 vite”, u shpreh sipërmarrësi.

Top Channel