Pavarësisht nëse mund të jesh me vite eksperiencë si fotograf, fraksionet e sekondës mund të bëjnë ndryshimin midis një fotoje ikonike dhe një normaleje.

Këto foto u përpoqën në mënyrë të përkryer me rezultate tërheqëse dhe të paharrueshme.

Më poshtë ju sjellim një galeri me fotot e shkrepura në momentin perfekt.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel