Në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte i ftuar Getinjo. Ai rrëfeu se si po e kalon këtë periudhë vetëizolimi në shtëpi. Në mes të projekteve të reja për të ardhmen, reperi ka gjetur kohë të ndihmojë mamanë në punët e shtëpisë. Madje siç e thotë dhe me humor: “Shpesh i them femrave që s’kam nevojë për grua sepse kam jetuar vetëm dhe punët i bëj vetë”, u shpreh Getinjo.

“Po e ndihmoj mamanë  laj enët, pasi nuk jam i martuar dhe nuk ja kam sjellë një vajzë në shtëpi, do e ndihmojë vetë. Unë i ngacmoj femrat dhe i që s’kam nevojë për grua se unë kam jetuar vetëm dhe punët i bëj vetë”, u shpreh reperi.

Top Channel