A keni hasur ndonjëherë në meshkuj me modele shumë të çuditshme sjelljeje?

Sikur të jenë projektuar në një laborator të fshehtë mashkullor, vetëm për të hutuar vajzat.

Ja se për çfarë po flasim:

FOTO GALERI
1/10
Ai ka qenë larg për muaj me rradhë dhe pastaj kthehet sikur nuk ka ndodhur asgjë. Çfarë ndodhi: Ai ju shkroi ose ju telefonoi pas një heshtje për një kohë të gjatë. Çfarë mendoni se do të thotë kjo: Ai ishte shumë i zënë dhe nuk kishte kohë për të më shkruar. Atë e rrëmbyen dhe arriti të arratisej vetëm këtë mëngjes. Ose ai ishte i burgosur, por ishte i pafajshëm dhe natyrisht, ai çdo minutë mendoi për mua. Çfarë do të thotë kjo në të vërtetë: Ai po pyet veten nëse jeni akoma gjallë dhe nëse ende e doni atë.

Top Channel