Rrobat e banjës Në hotele më të lira, rrobat e banjës nuk lejohen të merren në shtëpi. Nëse përpiqeni t’i merrni ato, do t’i paguani. Por në disa hotele më të shtrenjta, rrobat e banjës përfshihen në çmimin e dhomës tuaj. Disa nga hotelet madje mund të qepin inicialet tuaja ose logon e hotelit mbi to. Kjo do të thotë që ata janë tuajat dhe vetëm tuajat dhe ju jeni të lirë t’i merrni me vete.

‘Shishe të vogla shampo, balsam dhe sapunë’ – është gjithmonë e këndshme të ruani në kujtesë një udhëtimi interesant duke marrë disa gjëra të dobishme nga hoteli ku keni qëndruar.

Rezulton se ka shumë gjëra interesante dhe të dobishme që ju lejohet t’i merrni me vete nga dhoma juaj e hotelit. Sipas BrightSide megjithëse, duhet të siguroheni që të mos e teproni.

Shumë persona i marrin këto aksesorë kur dalin nga hotelet dhe ua falin personave të pamundur që kërkojnë ndihmë rrugëve, por këto aksesorë vlejnë gjithashtu edhe nëse dëshironi t’i merrni në shtëpi. Janë jashtëzakonisht të dobishme!

FOTO GALERI
1/15
Sapun, shampo Artikujt si shishe të vogla me shampo, freskues, xhel për dush dhe sapunë të vegjël janë klasikë. Nuk ka asgjë të keqe t’i merrni ato me vete! Madhësia e tyre e vogël është e përsosur për udhëtarët dhe mund të transportohen pa asnjë kufizim në bagazhin e dorës gjatë fluturimit në shtëpi. Deodorantët gjithashtu mund të shtohen këtu sepse edhe ato gjithashtu mund të merren falas.

Top Channel