‘Dashuria nuk njeh moshë’! Nuk do ta besoni sa vite diferencë kanë këto çifte …

27/04/2020 19:14

Thuhet gjerësisht se dashuria nuk njeh moshë dhe në fakt fotot e mëposhtme e dëshmojnë diçka të tillë.

Këto çifte kanë një diferencë të madhe moshe nga njëri-tjetri! Jo vetëm në vendet perëndimore, ky trend është në rritje edhe në vendin tonë dhe tashmë nuk quhet më një tabu.

Shpesh herë dëgjojmë raste që çifte me diferencë të madhe në moshë mes tyre, zgjedhin të formojnë një çift. Madje një rast është dhe mamaja e yllit brazilian Neymar, Nadine Goncalves, e cila është në një lidhje romantike me një djalë 22-vjeçar.

FOTO GALERI
1/12
Alice nga Britania dhe partneri i saj Tim, i cili është 33 vjet më i madh se ajo. Çifti është bashkë prej tre vitesh. Ajo thotë: 'Tim është më i vjetër se prindërit e mi. Madje tre fëmijët e tij janë më të vjetër se unë, por ne vazhdojmë jetën si një familje normale!'

Top Channel