Fotografitë më të mira janë foto të sinqerta ku nuk ju duhet të pozoni.

Dhe njerëzit nga ky artikull ishin të sigurt për këtë pasi ato u gjetën nga Google Street View.

Në vitin 2007, Google lëshoi një projekt që i lejoi kujtdo që të shëtiste kudo që dëshiron. Dhe kjo gjithashtu do të thotë që ne jemi tani në gjendje të shohim jo vetëm bukurinë e botës, por edhe realitetin e saj qesharak dhe interesant.

Top Channel