Ogerta Manastirliu sqaron rregullat e lëvizjes për 18 bashki, përjashtim nga këto masa bëjnë vetëm…

26/04/2020 17:48

Ministria e Shëndetësisë nëpërmjet një statusi në “Facebook” ka bërë me dije se si do të jenë rregullat e reja për 18 bashki të cilat janë cilësuar si ‘zonat e gjelbra’.

Pensionistët do të lëvizin nga ora 06:00-08:30.

Qytetarët e tjerë mund të lëvizin deri në 17:30 të shoqëruar jo me më shumë se një person.

Përjashtim nga këto rregulla bëjnë personat që kanë autorizim pune.

Urdhri vlen për bashkitë:

Mat, Dibër, Klos, Bulqizë, Librazhd, Përrenjas, Pogradec, Divjakë, Tepelenë,Himarë, Gjirokastër,Përmet,Libohovë, Delvinë,Dropull, Sarandë, Finiq dhe Konispol

Statusi i ministres:

? Duke filluar nga dita e hënë, datë 27 Prill 2020, ja rregullat e reja për qytetarët ?‍♂️??‍♀️???? në zonat e gjelbërta:
?Qarku Dibër
?Qarku Gjirokastër
?Zona e përbashkët e bashkive Sarandë, Konispol, Himarë, Delvinë dhe Finiq
?Zona e përbashkët e bashkive Prrenjas, Pogradec dhe Librazhd
?Bashkia Divjakë.

Top Channel