Këto foto dëshmojnë se qentë Husky janë shumë të çuditshëm

26/04/2020 10:28

Huskies janë qen shumë të ëmbël dhe besnikë, por ato janë edhe shumë të çuditshëm.

Veprimet dhe marrëzia e tyre qesharake janë pjesë e personaliteteve të tyre shumë unik, të cilat pronarët e Husky i njohin aq mirë.

Më poshtë janë disa shembuj të përsosur për këtë dhe shpresojmë se ata do t’ju japin një buzëqeshje të madhe .

Megjithatë një gjë është e sigurt, nuk do të mërziteni kurrë me ta.

FOTO GALERI
1/1
Huskies janë qen shumë të ëmbël dhe besnikë, por ato janë edhe shumë të çuditshëm.

Top Channel