Foto nga e kaluara, kur bukuruia është ‘bio’ dhe pa ndërhyrje

24/04/2020 17:19

Shumë njerëz mendojnë se vajzat e viteve 1930-1980 kanë qenë më të bukura dhe më joshëse sesa vajzat e sotme.

Arsyetimin e bazojnë në bukurinë natyrale, pasi nuk kishte ndërhyrje kirurgjikale.

Shihni fotot e mëposhtme dhe jepni mendimin tuaj.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel