Tentativë zjarrvënie në selinë e sinodit të shenjtë në Athinë

21/04/2020 13:47

Në selinë e sinodit të shenjtë në Athinë ka pasur një tentativë zjarrvënie.

Mësohet se zona është e rrethuar nga policia dhe dyshohet të jetë një bombë artinazanale e përberë prej një kallëpi dinamit e lidhur me bombula gazi evndosur në një valixhe.

Autori ka tentuar t’i vërë zjarrin portës së sallës që zhvillohen mbledhjet e sinodit të shenjtë.

Vijon…

Top Channel