Porosi drejtorive vendore të policisë/ Si do të veprohet këto kohë, çfarë lejohet dhe çfarë jo…

20/04/2020 12:30

Drejtorive të policisë në vend u është dërguar një udhëzuar se si do të veprohet në një kohë kur në vend janë marrë një sërë masash kundrejt ndalimit të përhapjes së mëtejshme të CoVid-19.

Në dokumentin e siguruar nga Top Channel, janë të gjitha udhëzimet se çfarë do të lejohet dhe çfarë jo në një kohë kur është e kufizuar si lëvizja e njerzve ashtu edhe e automjeteve.

Po ashtu janë edhe udhëzimet përkatëse për udhëtimet ndërqytetase.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel